Wat er aan de hand is… afscheid nemen van mijn maatje

6 april 2023 No Comments

Vandaag heb ik een minder vrolijke video dan normaal, want ik wil je graag vertellen wat er momenteel in mijn privéleven speelt. Zoals eerder al kort genoemd zit ik de laatste tijd niet zo goed in mijn vel, en dat komt doordat we besloten hebben om ons paardje Brownie te laten inslapen. Gisteravond is het gebeurt, en nu iedereen in mijn directe omgeving het weet wil ik jou ook graag het verhaal vertellen.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×