Wat wil ik gaan doen in … Zakynthos

13 juli 2017 No Comments

Nu jullie dit lezen ben ik net aangekomen op het prachtige Griekse eiland Zakynthos. Na 1,5e week te hebben genoten op Kefalonia is het tijd om dit prachtige eiland te gaan verkennen. Natuurlijk heb ik een aantal dingen op mijn to-visit lijstje staan en dit lijstje wilde ik graag met jullie delen. Lees je mee?

Shipwreck Beach

Natuurlijk wil ik het bekende shipwreck gaan bezoeken waar Zakynthos om bekend staat. Het water schijnt helderblauw te zijn op dit strand dat je alleen met de boot kunt bezoeken. Daarnaast lijkt het me gewoonweg heel erg indrukwekkend om dit enorme roestende scheepswrak te zien. Hopelijk kunnen we redelijk vroeg gaan, waardoor we de massa mensen een beetje voor kunnen zijn.

Zakynhtos Stad

Nu jullie dit artikel lezen ben ik hier al geweest. Onze eerste 1,5e dag waren we namelijk ook al op Zakynthos aangezien we hier op vlogen en pas de 3e dag de boot naar Kefalonia namen. Op het moment dat ik dit schrijf moet ik er echter nog naartoe en wat lijkt deze stad me mooi. We hebben een appartement vlakbij de stad, waarvan de foto’s van het uitzicht er prachtig uitzien, dus dit belooft veel goeds!

Blue Caves

Nog zo’n toeristische trekpleister van Zakynthos zijn de blue caves. Dit zijn allemaal onderwatergrotten met helder blauw water waardoor je heel erg diep onder water kan kijken. Ik hoop hier prachtige beelden te gaan schieten voor jullie met mijn nieuwe Go Pro: want volgens mij is dit echt prachtig om te zien.

Caretta Caretta zeeschildpadden

In zowel Kefalonia als Zakynthos zitten de Caretta Caretta zeeschildpadden, die me ontzettend tof lijken om een keer te zien. Geen idee of ik deze dieren in Kefalonia al gezien heb (aangezien ik dit artikel vooruit schrijf) maar ook in Zakynthos lijkt het me erg leuk om op zoek te gaan naar deze prachtige bedreigde diersoort.

Dit zijn dan toch wel de hoogtepunten van Zakynthos die ik graag zou willen zien. Verder willen we vooral lekker genieten en waarschijnlijk lekker veel naar het strand. Mochten jullie echter nog aanraders hebben om te bezoeken op Zakynthos: let us know!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×