Werkritme terugvinden & plannen voor 2022 // VLOG #2

Werkritme terugvinden & plannen voor 2022 // VLOG #2

12 januari 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een tweedaagse-vlog! Ik neem je mee in mijn eerste paar dagen terug aan het werk na mijn weekje vakantie, waarin ik druk op zoek ben om mijn werkritme terug te vinden. Ik neem je mee achter de schermen van mijn werkdag en vertel je over mijn plannen voor 2022 waarbij ik jouw hulp en input nodig heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×