Werk weer oppakken & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #122

Werk weer oppakken & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #122

2 augustus 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Ik begon deze week eindelijk weer met het oppakken van mijn werk, na er een paar weken uit te hebben gelegen vanwege o.a. ziek zijn. Ik film deze week dan ook eindelijk weer een paar video’s, maar doe ook een leuke pakketjes unboxing met bestellingen van GO BIG, GO BOLD., Studio Vaia, MS Mode en Nobel King. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×