Welkom op Irina Touw.nl + aankondiging winactieweek

26 augustus 2017 18 Comments

Hii en welkom! Zoals je kunt zien ziet mijn blog er ineens compleet anders uit en als je goed kijkt zie je dat ook de domeinnaam is veranderd van ordinaryodd.nl naar irinatouw.nl! Het was tijd voor iets nieuws: een nieuwe start. In dit artikel leg ik je er alles over uit en vertel ik je ook over aankomende week: dit wordt namelijk een winactieweek om de lancering van Irina Touw.nl te vieren.

In onderstaande video vertel ik kort over de winactieweek en wat je kunt gaan verwachten op mijn YouTube kanaal, dat vanaf nu ook Irina Touw heet i.p.v. Ordinary Odd.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Waarom Irina Touw.nl?

Ik zat al tijden te twijfelen of ik de naam Ordinary Odd nog wel vond passen bij mij en mijn blog. Het was een leuke, originele naam maar helaas ook ééntje die ik heel erg vaak moest uitleggen. Want waar sloeg hij nu eigenlijk op? Gewoon ongewoon? Niemand die het wist. Er waren zelfs mensen die me aanspraken met Ordinary omdat ze dachten dat dit mijn naam was. Ik besloot dat dit anders moest.

Aangezien mijn blog een persoonlijke blog is, was de keuze voor Irina Touw niet erg moeilijk om te maken. Mijn blog weerspiegelt mij en alles wat ik leuk vind, dus mijn eigen naam is wel zo toepasselijk. Toch twijfelde ik even omdat er al zo veel bloggers zijn die hun eigen naam gebruiken. Jammer dan, besloot ik uiteindelijk. Er is maar één Irina Touw in de blogwereld en die naam ging ik ook meteen claimen.

Wat gaat er veranderen?

Natuurlijk vragen jullie je af wat er nu dan precies gaat veranderen op mijn blog. Ik kan er simpel in zijn: niet erg veel. Dit blijft mijn persoonlijke beauty, fashion en lifestyle blog dus ik blijf ook gewoonweg dit soort artikelen schrijven en video’s maken. Mijn vaste blogtips rubriek blijft erin en ook met de weekvlogs ben ik voorlopig niet van plan om te stoppen.

Wel lijkt het me leuk om wat meer afwisseling te hebben binnen de onderwerpen op mijn blog. Vandaar dat ik gisteren ook alvast foto’s heb gemaakt met Joyce voor twee outfit artikelen. Het lijkt me leuk om meer met fashion te gaan doen op mijn blog en ook interieur en travel vind ik interessant.

Daarnaast konden jullie in de video hierboven al horen dat ik morgen een nieuwe serie ga starten op mijn YouTube kanaal en natuurlijk zullen jullie die hier ook zien verschijnen. Ik ga af en toe (zo veel als het me lukt en ik er zin in heb) Sims 4 video’s maken en deze post ik dan op zondagen om 11:00 uur. Om dit tijdstip zullen deze video’s ook meteen op mijn blog online komen als extra’tje.

De winactieweek

Een winactieweek: hoe leuk klinkt dat? Om de lancering van Irina Touw.nl te vieren besloot ik jullie ook te verwennen. Om die reden heb ik een aantal hele leuke winacties geregeld met een aantal bedrijven en heb ik zelf ook hier en daar wat leuke items aangeschaft om weg te geven. Deze week (27 augustus t/m 2 september) zal er dan ook iedere dag om 11:00 uur een winactie online komen hier op Irina Touw.nl!

Sommige winacties zullen via YouTube lopen, andere via mijn blog en voor weer anderen zul je social media moeten gebruiken om te kunnen winnen. Op die manier hoop ik iedereen een kans te geven.

Daarnaast heb ik een leuke afwisseling weten te creeëren tussen de verschillende winacties, waardoor waarschijnlijk iedereen wel iets zal zien dat hij/zij leuk vind. Zo komen er beauty producten, sieraden, een game, schoolspullen en nog veel meer: stay tuned!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe website en alles er omheen. Laat me dan ook vooral weten wat je vind in de reacties of via social media! Mochten jullie nu nog ergens een foutje tegen komen in de lay-out o.i.d. laat het dan ook even weten: dan ga ik er achteraan!

18 Comments

 • Samantha 27 augustus 2017 at 16:17

  Wiehoeee echt superleuk. Liefs sam

 • Ria 27 augustus 2017 at 11:27

  Leuk geworden, geliciteerd!

  • Irina 27 augustus 2017 at 11:31

   Dankjewel! ?

 • Mariska 26 augustus 2017 at 23:26

  Is mooi geworden! Netjes 😀 Geeft ook een motivatieboost, meer leven in je blog inblazen. Succes en heel leuk!

  • Irina 27 augustus 2017 at 08:58

   Ja ik ben er zo blij mee! En natuurlijk heel erg blij met alle leuke reacties ^^

 • Sabrina 26 augustus 2017 at 20:42

  Ziet er goed uit! Mooi lettertype, en natuurlijk een prachtige naam 😉
  Ik snap je keuze helemaal, maar vond ordinaryodd ook zo leuk. Maar ik kan me voorstellen dat je dat rare reacties op kreeg, of idd dat mensen denken dat je zo heet… Anyway, komt helemaal goed!

  • Irina 26 augustus 2017 at 20:52

   Goed om te horen dat je het mooi vind! ^^

 • Jolanda 26 augustus 2017 at 18:30

  Wauwww ontzettend mooi!! ??

  • Irina 26 augustus 2017 at 18:32

   Dankjewel! ?

 • Soraya 26 augustus 2017 at 18:25

  Hoi Irina, ik volg je nu ongeveer bijna een jaar en ik vind je blog en video’s hartstikke leuk. De nieuwe lay-out ziet er super mooi uit. Ook het domeinnaam is heel leuk. Het geeft ook een volwassenere look aan je bedrijf. (hopelijk begrijp je wat ik bedoel). Ik blijf je met veel plezier volgen! En superleuk dat je een winactie week hebt georganiseerd.

  Liefs Soraya

  • Irina 26 augustus 2017 at 18:32

   Aah wat lief en leuk om te horen! Dankjewel meis! <3

 • Marina 26 augustus 2017 at 18:21

  Wat leuk!! Ik ga zeker kijken?

  • Irina 26 augustus 2017 at 18:32

   Leuk om te horen!

 • Daphne 26 augustus 2017 at 16:33

  Aaah zo leuk girl, wat heb je er iets moois van gemaakt!

  • Irina 26 augustus 2017 at 16:36

   Dankjewel Daph! Ik ben er zelf ook echt zo blij mee!

 • Mieke | mieksmind 26 augustus 2017 at 16:03

  Yay leuk! Ziet er goed uit girl

  • Irina 26 augustus 2017 at 16:36

   Dankjewel! Zo blij dat iedereen net zo enthousiast is als dat ik ben!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×