WEEKVLOG – Veel pakketjes

16 december 2015 1 Comment

weekvlog

Het leek me leuk om een keer een weekvlog te filmen, en dus heb ik die vandaag voor jullie. Ik ontving een heleboel pakketjes, waaronder mijn nieuwe softboxen. Daarnaast was ik een dag ziek en speelde ik Sims.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

1 Comment

 • Ria 16 december 2015 at 15:54

  Leuk Irina!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×