WEEKVLOG – Ik ga dagelijks vloggen !?

27 januari 2016 No Comments

weekvlog

Het leek me leuk om weer een keer een weekvlog voor jullie te maken; en dus heb ik de afgelopen week de camera meegenomen. Ik neem jullie mee naar Brownie en geef een aantal achter de schermen beelden van hoe ik bezig ben met mijn blog en youtube kanaal. Ook wil ik jullie mening weten over een paar dingen: dus veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Review Treasure Trove collectie – hier
Boek review: De Moordopdracht – hier

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×