Tentamen, Stemmen & I Love Beauty Event // WEEKVLOG #4

22 maart 2017 5 Comments

Afgelopen week maakte ik mijn tentamen Onderzoek, mocht ik stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2017 en ging ik samen met Joyce naar het I Love Beauty event in Utrecht. Ow en ik filmde eindelijk een keer hoe ik op Brownie reed voor jullie! Heel erg veel plezier met het kijken van deze nieuwe weekvlog!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

5 Comments

 • Ria 22 maart 2017 at 21:29

  Camera ergens neerzetten, heb ik wel bedacht, maar wordt hij dan niet gepikt?

  En zo’n film-analyse lijkt me leuk om te lezen, vooral omdat ik de film ook gezien heb. Zou je het mij willen mailen als het af is?

  • Irina 22 maart 2017 at 21:39

   Ik zet de camera gewoon naast de bak neer, dus op het erf van de manege waar ik zelf naast aan het rijden ben. Er moet iemand wel heel raar over de sloot springen wil die de camera kunnen pakken voor ik het door heb!
   Ik zal mijn analyse naar je mailen!

 • Ria 22 maart 2017 at 16:15

  PS, ik heb ook gestemd natuurlijk, ook Groen Links 🙂

 • Ria 22 maart 2017 at 16:13

  Leuk weekvolg Irina, gefeliciteerd met je goede tentamen uitslag.
  Kun je een keer uitleggen hoe je jezelf filmt, terwijl je aan het rijden bent op Brownie? Van dichtbij snap ik wel, maar op afstand?? Heb je daar een speciaal hulpmiddel voor?

  Ben ook benieuwd naar je film-verslag van Intouchable. Superfijne film vond ik dat!

  • Irina 22 maart 2017 at 21:05

   Heel simpel! Ik zet de camera gewoonweg neer op de plek waar ik hem wil hebben staan en klik op de knop om te gaan filmen. Vervolgens hoef ik niets meer te doen en blijft hij lopen ^^
   Intouchables heb ik moeten analyseren voor school, dus er komt geen review online hier aangezien het geen nieuwe film is. Ik kende hem al en vind hem heel erg goed in ieder geval!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×