WEEKEINDVLOG – Fantastic Beasts & Haar Verven

23 november 2016 No Comments

WEEKEINDVLOG - Fantastic Beasts & Haar Verven

Afgelopen weekeind had ik zin om de vlogcamera er weer eens bij te pakken, dus dat deed ik! Zaterdag ging ik naar de bioscoop om de film Fantastic Beasts And Where To Find Them te zien en zondag verfde ik mijn haar. Voor de rest was het vooral een lekker relaxt weekeind, waarin ik lekker rustig aan heb gedaan. Veel kijkplezier, en laat je me meteen weten of je vaker vlogs wilt zien?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×