We hebben een hond! // SIMS 4 #5

20 november 2017 No Comments

Afgelopen zaterdag besloot ik spontaan een Sims 4 video voor jullie te filmen, aangezien ik veel verzoekjes van jullie kreeg naar een nieuwe aflevering. Met de nieuwe honden en katten uitbreiding is dat totaal geen straf en ik besloot deze week dan ook om een hond te nemen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×