WE Fashion shoplog // SHOP OR FLOP

WE Fashion shoplog // SHOP OR FLOP

18 december 2020 No Comments

De laatste keer dat ik een echte shop or flop video voor jullie heb gemaakt was alweer een tijdje geleden, dus ik besloot te bestellen bij WE Fashion voor een shoplog. Ik test vandaag alle items dan ook voor je op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Kun je hier als curvy girl shoppen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×