Wat willen jullie zien?

23 december 2013 2 Comments

Jullie zullen wel denken: ‘Huh een artikel op de maandag? Hoe kan dat nou?’ Nou ik heb een vraag aan jullie! Aangezien het nu vakantie is en ik dus eindelijk wat meer tijd heb wil ik lekker veel werk stoppen in mijn blog. Nou ben ik zelf al lekker aan het brainstormen voor ideeën, maar natuurlijk schrijf ik mijn artikelen voor jullie, dus wil ik graag weten wat jullie nou graag zouden willen zien en lezen!

Dus wat willen jullie zien op Ordinary Odd? Alles kan, alles mag. Laat het weten in de reacties! Dan ga ik jullie ideeën misschien wel uitwerken! Heb je nou geen compleet uitgewerkt idee, dan heb ik al heel veel aan welk onderwerp jij leuk vind om te lezen. Denk bijvoorbeeld aan fashion, home, DIY etc. Ik hoor heel graag jullie mening!

Wat wil jij zien op Ordinary Odd?

2 Comments

 • Chantal Goenee 24 december 2013 at 13:02

  Ga zo door als dat je nu aan het doen bent! Al je artikelen vind ik leuk! Vooral dingen die je gekocht hebt vind ik altijd leuk!

  • Irina 24 december 2013 at 17:52

   Dankjewel! Ja dat vind ik ook leuk om over te schrijven maar ik heb niet zo veel geld om dat vaak te doen, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×