Wat willen jullie zien?

22 oktober 2015 No Comments

ordinaryodd

De afgelopen maanden ben ik heel erg veel bezig geweest met mijn blog, en heb naar mijn idee regelmatig en goede dingen online weten te zetten. Ik wil daar heel erg graag mee doorgaan, maar ik zou graag willen weten wat jullie graag willen zien. Ik schrijf namelijk niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie. Daarom vandaag geen uitgebreid artikel, maar een korte vraag: wat willen jullie graag lezen en zien op Ordinary Odd?

Huishoudelijke mededeling: Er komt waarschijnlijk aankomende zaterdag geen Ordinary Week Recap online, omdat ik met het thuiskomen van vakantie en meteen weer aan het werk etc. er niet aan heb gedacht foto’s te maken, dus niet veel te laten zien heb. Wel komt er zondag een filmpje/artikel over mijn vakantie online!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×