Wat is jullie mening hierover? // WEEKVLOG #101

Wat is jullie mening hierover? // WEEKVLOG #101

8 februari 2021 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week kocht ik eindelijk een laptopstandaard voor mezelf, na een tijd lang last te hebben gehad van mijn rug door een slechte werkhouding. Daarnaast ben ik druk bezig met content maken en ben ik benieuwd naar jullie mening over het betalen voor een afgesloten platform van een creator inclusief community. Helaas eindigt de week met mij die onderuit gaat door het zwikken van mijn enkel in de sneeuw: oh well… Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×