Wat ik geef voor kerst & cadeautjes inpakken // VLOGMAS #23

24 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 23! Ik doe s’ochtends lekker rustig aan en neem vervolgens uitgebreid de tijd om al mijn kerstcadeaus voor dit jaar in te pakken. Ik laat je zien wat ik deze kerst aan mijn moeder geef, we lopen onderling wat te geinen en mijn moeder heeft zichzelf ook een mooi kerstcadeau gegeven. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×