Wat geef ik uit in een maand?

Wat geef ik uit in een maand?

10 februari 2021 No Comments

Let’s talk about money! De afgelopen tijd ben ik zelf veel bezig met money mindset en zo leek het me ook leuk om het taboe rondom praten over geld te verbreken. Vandaag is het dan ook tijd voor een video waarin ik je precies vertel wat ik uitgeef in een maand. De maand januari 2021 om precies te zijn.Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×