Dit was niet mijn week // WEEKVLOG #6

5 april 2017 6 Comments

Afgelopen week had ik mijn week niet. Ik zat niet lekker in mijn vel, kreeg het steeds drukker en drukker met school en had gewoonweg mijn week niet. Toch besloot ik gewoon door te gaan met weekvloggen, zodat jullie ook kunnen zien dat ik maar gewoon een mens ben en dit soort weken ook heb. Verder ging ik veel aan de slag voor school, testte een masker en had de verjaardag van mijn opa. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Het Wat Maakt Je Mooi masker – hier 

6 Comments

 • Ria 5 april 2017 at 09:06

  Leuk dat je veel over school vertelt! Sterkte met de drukte! Daar zou ik ook gek van worden, van zo’n lange klussenlijs!
  Wel handig dat je zo’n lijst maakt!!
  Succes deze week!

  • Irina 5 april 2017 at 11:52

   Dankjewel! Hij is gelukkig inmiddels al grotendeels afgewerkt!

 • Robin 5 april 2017 at 08:05

  Je struggles met een planning maken voor jezelf en dat er dan allemaal dingen bij komen herken ik zo goed. Wat bij mij hielp was de uren dat ik verwachtte met de projectgroep te zitten in te plannen en daar rekening mee te houden. Soms gingen we dan niet zitten en had ik uiteindelijk meer tijd over om de rest te doen. Succes deze week!

  • Irina 5 april 2017 at 11:53

   Dat probeer ik inderdaad ook te doen, maar de afgelopen tijd gingen we vaak ineens onverwachts zitten doordat er ineens extra werk bij kwam wat we niet verwacht hadden. Daardoor kon ik het ook niet meer goed plannen.

   • Robin 6 april 2017 at 10:42

    aah das altijd balen! Nog even volhouden dan kan je lekker naar Parijs en genieten!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×