Wandelen met Danique & willen we een nieuwe kat? // WEEKVLOG #103

Wandelen met Danique & willen we een nieuwe kat? // WEEKVLOG #103

22 februari 2021 No Comments

Het is weer maandag wat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuwe weekvlog. Deze week begon lekker productief en enthousiast, maar later kwam ik hoog in mijn emoties te zitten waardoor ik niet zo fijn in mijn vel zat. Ik vertel jullie of we een nieuwe kat willen en ga gezellig wandelen met Danique om bij te praten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×