Wandelen langs de Theems & Harry Potter theater // LONDEN VLOG #2

Wandelen langs de Theems & Harry Potter theater // LONDEN VLOG #2

16 september 2022 1 Comment

Vandaag is het tijd voor alweer de tweede Londen vlog. Op deze tweede dag was ik ’s ochtends erg emotioneel door slaaptekort en overprikkeling, maar zodra ik de deur uit ging had ik een geweldige dag. Ik wandelde door Hyde Park, langs de Theems vanaf de Big Ben tot aan de Tower of London en ging vervolgens door naar het theater voor Harry Potter and the Cursed Child. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 17 september 2022 at 19:22

  Leuk vlog Irina, prachtige plaatjes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×