Fashion, Video

(Walk-In) Closet Tour

(Walk-In) Closet Tour

In mijn laatste vlog vroeg ik jullie of jullie een update wilden zien van mijn closet tour. Ik kreeg daar massaal ja op te horen en jullie waren allemaal jaloers op het feit dat ik een walk-in closet heb. Mijn vader heeft mijn kledingkast helemaal zelf voor me gemaakt en ik ben er ontzettend blij mee: vandaar dat ik hem je laat zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Mieke | Mieksmind
  13 juli 2016 at 11:02

  Wat leuk, dat schoenenrek heb ik een weekend geleden gekocht. Mijn vriend en ik gebruiken hem samen maar hebben dus echt niet genoeg aan 1 haha

  1. Reply
   Irina
   13 juli 2016 at 11:19

   Haha snap ik! Dit zijn er ook 3 op elkaar.. Oeps

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.