(Walk-In) Closet Tour

13 juli 2016 2 Comments

(Walk-In) Closet Tour

In mijn laatste vlog vroeg ik jullie of jullie een update wilden zien van mijn closet tour. Ik kreeg daar massaal ja op te horen en jullie waren allemaal jaloers op het feit dat ik een walk-in closet heb. Mijn vader heeft mijn kledingkast helemaal zelf voor me gemaakt en ik ben er ontzettend blij mee: vandaar dat ik hem je laat zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Mieke | Mieksmind 13 juli 2016 at 11:02

  Wat leuk, dat schoenenrek heb ik een weekend geleden gekocht. Mijn vriend en ik gebruiken hem samen maar hebben dus echt niet genoeg aan 1 haha

  • Irina 13 juli 2016 at 11:19

   Haha snap ik! Dit zijn er ook 3 op elkaar.. Oeps

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×