Waarom ik vaker creatief bezig wil zijn

17 februari 2015 2 Comments

Vroeger was ik eigenlijk altijd wel creatief bezig: ik tekende, knutselde en bouwde buiten aan ‘hutten’ en ‘clubhuizen’. Ik vond het heerlijk en kon mezelf er dagen in verliezen. Tegenwoordig merk ik dat ik dit veel minder vaak doe, wat eigenlijk heel erg jammer is. Ik weet dat ik mijn creativiteit heel erg goed kan gebruiken om me fijn te voelen, dus vandaar dat ik mezelf als doel heb gesteld om weer vaker creatief bezig te gaan zijn!

Wreck This Journal

Een paar jaar terug kocht in in Londen mijn versie van het Wreck This Journal met heel erg veel enthousiasme en motivatie om het volledig vol te maken. Jammer genoeg verloor ik dit al snel door alle drukte. Ik denk dat op mijn ‘missie’ naar een creatiever leven het Wreck This Journal toch wel zeker een hele goede start is. Het boek geeft je aanwijzingen over wat je moet doen met een bepaalde pagina, maar toch kun je met je eigen creativiteit en fantasie er een compleet eigen draai aan geven.

Wanneer ik ook echt bezig ben geweest in mijn Wreck This Journal ga ik denk ik updates doen! Misschien dat dit wel leuk voor jullie is om te zien, en dat jullie er ook weer inspiratie uit op kunnen doen.

Do It Yourself projectjes

Een tweede manier om mijn creatieve uitspattingen te gebruiken is door leuke Do It Yourself (DIY) projectjes te doen. Natuurlijk zal ik deze dan ook met jullie delen in de vorm van een filmpje of foto artikel. Op die manier kan ik mijn blog en mijn creativiteit op nog een manier (schrijven is natuurlijk ook al creatief bezig zijn) samenvoegen!

Tekenen

Een paar jaar terug was ik heel erg vaak aan het tekenen. Ik kocht een aantal tekenboeken en leerde mezelf hiermee om bijvoorbeeld draken, elfen en andere fantasiefiguren maar ook dieren en landschappen te tekenen. Wat ik zelf ook heel erg leuk vind om te doen is een landschap of ruimte tekenen met een 3D figuur, dus door lijnen te trekken van hoe een echte horizon zou lopen. Op die manier krijg je hele mooie, realistische tekeningen. Er zit wel meer werk in, maar ik ben dan wel veel blijer met het eindresultaat.

Waarschijnlijk dat ik mijn tekeningen en Wreck This Yournal ook heel erg makkelijk kan combineren. Misschien dat het zelfs wel leuk is om een keer een DIY te maken van hoe je een bepaald voorwerp tekent o.i.d. Laat me vooral weten of jullie dat leuk zouden vinden om te zien!

Welk soort creatieve artikelen zou jij graag willen zien verschijnen?

2 Comments

 • Daphne 17 februari 2015 at 19:16

  Leuk! Als jij creatieve updates gaat posten zal ik zeker een kijkje nemen. 🙂

  • Irina 17 februari 2015 at 21:30

   Leuk om te horen! Als je voorkeuren hebt voor bepaalde DIY’s o.i.d. laat het dan vooral weten!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×