W7 Neon Nights

13 oktober 2015 No Comments

IMG_1647

Na het W7 In the Nude palette is het de beurt aan het veel opvallendere W7 Neon Nights palette. Dit is een palette met 12 knallende kleuren oogschaduw, waar je de meest felle looks mee kunt maken. Goed voor je fantasie is het palette zeker, want hoe creatief kun jij er mee zijn? De vraag is alleen: hoe is de kwaliteit?

IMG_1644

De verpakking van het palette lijkt erg op die van Essence haar producten: een simpele doorzichtige plastic verpakking, met niet te veel poespas.

Het palette zit vol met allemaal knalkleuren oogschaduw, in allerlei verschillende kleuren. Waar de meeste oogschaduw palettes meerdere tinten hebben in dezelfde kleurcategorie heeft dit palette van alles wat. Geel, groen, blauw, paars, roze, rood en zelfs zilver is terug te vinden in het palette. Het enige wat er naar mijn mening mist is een witte kleur, of andere soort highlighter.

Bij het palette zit een kwast met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een platte oogschaduwkwast. Zelf gebruik ik deze kwasten nooit, maar ik moet zeggen dat de kwast niet slecht aanvoelt en je er zeker wel mee overweg kunt wanneer je niets anders hebt.

IMG_1645

Helaas is toen ik het palette bestelde ergens onderweg een van de oogschaduws gebroken, waardoor deze dus niet meer erg mooi is op de foto. Ik heb zitten twijfelen of ik het palette hierom niet zou reviewen, maar vond dit onzin: het is een onwijs gaaf palette wat je niet zo snel tegen komt, natuurlijk moest ik die reviewen!

Wat me opvalt is dat het palette, in tegenstelling tot In the Nude, geen namen heeft gegeven aan de oogschaduw kleuren. Dat vind ik wel heel erg jammer, maar natuurlijk geen ramp.

IMG_1650

 • Een gele matte kleur, met aardig wat pigment
 • Een zilveren metallic glitter, die me in pigment zeker niet tegen valt
 • Knal blauw en mat: I like it!
 • Rood, een lastige kleur om mee te werken, maar mooi is deze matte rood wel
 • Een matte roze kleur, Barbie roze als je het mij vraagt
 • Een minder goed gepigmenteerde, blauwgroene kleur met glitters

IMG_1655

 • Een lastig te omschrijven, beetje bordeaux/roze kleur met subtiele glitters
 • Een felle blauwe kleur met glitters
 • Een mooie donker roze / paarse tint met subtiele glitters
 • Een donker paarse, matte kleur
 • Een echte neon groene kleur, met glitters en al
 • Ook deze kleur is echt neon, maar iets meer mosgroen dan de vorige

IMG_1834

IMG_1835

En dan de look die ik met het palette heb gemaakt. Ik heb toch wel even moeten nadenken met welke kleuren ik een look zou maken, omdat het palette toch wel veel uiteen lopende kleuren heeft. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een combinatie van geel, roze en paars.

Ik bracht de gele kleur (1) aan over het gehele bewegende ooglid, om vervolgens op het tweede deel van het bewegend ooglid hier overheen te gaan met de bordeaux / roze kleur (7). Voor wat meer diepte bracht ik de donker roze / paarse kleur (9) aan in de crease, en om het geheel toch nog iets donkerder te maken bracht ik in mijn outer V en buitenste stukje van de arcadeboog nog de donker paarse kleur (10) aan. Dezelfde kleuren heb ik op mijn onderste wimperrand in elkaar laten overlopen, om de ooglook completer te maken. Van de binnenste ooghoek naar de buitenste ooghoek zie je dus kleur 1, 7, 9 en 10 in elkaar over geblend.

Aangezien het palette geen highlighter bevat bracht ik in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot de witte highlighter aan uit het Makeup Revolution Blush palette in Golden Suger. Een winged eyeliner (Catrice Liquid Liner) en een laagje mascara (Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara) en de look is af.

Ik ben heel erg blij met dit palette, en ook al is het er niet een die ik erg vaak uit de kast zal pakken vanwege de gewaagde kleuren, toch denk ik dat ik hem voor speciale gelegenheden toch wel graag erbij zal pakken. Alleen al om lekker te spelen met ooglooks is het een onwijs mooi palette.

Het W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette kost €8,99

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×