W7 In The Nude

29 september 2015 1 Comment

IMG_1625

Ik hoorde al tijden allemaal goede verhalen over de oogschaduw palettes van het merk W7. Daarom besloot ik dat ik ook maar eens een palette van het merk zou moeten aanschaffen, en al snel belandde het W7 In the Nude palette in mijn winkelmandje en belandde het op mijn deurmat.

IMG_1627

Het palette bestaat uit 12 kleuren oogschaduw, die allemaal een rozige ondertoon hebben. De verpakking van het palette is van blik, wat ietwat goedkoop oogt, maar ik vind het wel iets hebben. In het palette zit ook nog een kwastje met aan de ene kant een sponsapplicator en de andere kant een oogschaduwkwast. De kwast voelt best fijn, voor een kwast dat meekomt met een palette, en al zou ik het zelf niet snel gebruiken denk ik dat je hier op zich best mee kunt werken.

IMG_1628

Wat ik absoluut een pluspunt vind van het palette is dat de oogschaduws allemaal een afzonderlijke naam hebben. Van links naar rechts: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista. 

Op Marilyn en Alice na hebben alle oogschaduws glitter in zich. Sommige heel erg veel glitters, terwijl anderen een lichte shimmer hebben. Ik vind het leuk dat er variatie in finishes zit in het palette, zodat je veel verschillende kanten ermee op kunt.

IMG_1634

Latte – Een mooie highlighter met subtiele glans
Angel – Een heel lichte roze, waarbij er meer glitters van je kwast af komen dan kleur
Venice – Net niet mat, maar het scheelt maar weinig: jammer genoeg niet heel goed gepigmenteerd
Marilyn – Een hele mooie matte lichtroze kleur
Copper Pot – Dit vind ik persoonlijk echt een onwijs mooie shimmer roze kleur, die prima op te bouwen is
Sun Kissed – Maakt zijn naam waar: net iets bruiner dan de andere oogschaduws, met glitters

IMG_1638

Alice – Een prachtige lila matte kleur
Bad Manners – Deze kleur neigt meer naar het bruin toe, en lijkt niet erg gepigmenteerd (maar is dat wel)
Mud Slide – Een heel aparte kleur: tussen paars en bruin in, met glitters
Tokyo – Een mooie paarse kleur met glitters
Fashionista – Komt hier niet tot haar recht: een prachtige diep donker paarse glitter kleur

IMG_1750

IMG_1751

Tot slot maakte ik deze look met het palette. In mijn binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot gebruikte ik Latte. Op het eerste deel van het ooglid bracht ik Angel aan, wat voor de nodige glitters zorgde. Hierom bracht ik op het tweede deel van het ooglid Bad Manners aan, zo was mijn ooglid niet meteen een discobal aan glitters. Tot slot gebruikte ik Fashionista in mijn crease en outer V, om zo voor diepte in de look te zorgen. Ik maakte de look af met een subtiele winged eyeliner (Catrice Liquid Liner) en een laagje mascara (Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara).

Al met al vind ik het een onwijs fijn palette, met een fijne variatie in oogschaduws door de verschillende finishes. Ik ga het palette denk ik nog vaak met veel plezier gebruiken, en wil nu nog liever het In the Buff palette van W7 ook proberen.

Het W7 In the Nude palette kost €7,99

1 Comment

 • Floor 30 september 2015 at 20:07

  Wat een mooi palette! Ik heb zelf W7 Lightly Toasted, die is ook erg mooi 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×