Beauty

W7 In the Buff – Lightly Toasted palette

IMG_2107

Na het In the Nude palette van W7 besloot ik dat ik meerdere palettes wilde hebben uit deze lijn. Eigenlijk wilde ik het gewone In the Buff palette bestellen, maar dit was niet beschikbaar. Toen zag ik het Lightly Toasted palette en vond deze er ook veelbelovend uitzien. En zo belandde ook dit palette op mijn deurmat. Vandaag is het tijd om het voor jullie te reviewen.

IMG_2103

De verpakking is zoals we hem kennen van W7: van blik. De meningen hierover zijn verschillend, maar ik vind het wel iets hebben. De letters zijn als reliëf op het blik gedrukt, in plaats van dat ze er gewoon in liggen. Een leuk detail.

Helaas is het scharnier waarmee de boven en onderkant van het palette aan elkaar zitten bij mij los gegaan. Niet vreselijk, want ik kan het palette nog altijd dicht doen: maar het is niet erg handig als je het palette mee wilt nemen.

IMG_2105

In het palette zitten 12 kleuren, die van donker tot licht lopen. De naam ‘toasted’ vind ik wel toepasselijk voor de kleuren, omdat ze een soort van ‘geroosterd’ effect geven. Er zitten zowel matte kleuren als kleuren met glans in het palette.

IMG_2150

 • Teddy bear – Een mooie zachte crème kleurige highlighter met subtiele glitter
 • Wonderland – Een iets rozere kleur met flink wat glitter
 • Cracker – Een matte lichtbruine kleur die helaas iets minder goed gepigmenteerd is
 • Happy – Een kleur die iets meer naar roze neigt met flink wat glitter
 • Lady Luck – Een wat donkerdere bruine kleur: ook mat
 • Twister – Een oranje/goude kleur met een heleboel glitter

IMG_2152

 • Di Di – Een donkerbruine kleur met glitter
 • Delilah – Een heel erg donker paarse (bijna tegen zwart aan) kleur met glitter
 • Magic – Een roze kleur met flink wat glitter
 • Its a dream – Een paarse kleur met glitter
 • Up in smoke – Een donkergrijze kleur met zilveren glitters
 • Dawn – Een grijs/blauwe kleur, bijna ijzig: natuurlijk met glitters

IMG_2180 IMG_2175

Natuurlijk maakte ik ook een look met het palette. In de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot bracht ik Teddy Bear aan voor een frisse blik. Op het complete bewegend ooglid koos ik voor Twister. Daarnaast, op de buitenste helft van het bewegend ooglid bracht ik Di Di aan, en voor meer diepte bracht ik in de Outer V en de arcadeboog Delilah aan. Na dit geheel goed te hebben geblend maakte ik de look af met een subtiele winged eyeliner en een laagje mascara.

Ik ben heel erg blij met dit palette en heb het ook al meerdere keren gebruikt. De kleuren zijn misschien niet heel erg spannend, maar je kunt er zeker wel mooie looks mee maken; en voor die prijs vind ik hem onmisbaar in een makup stash.

Het W7 In the Buff – Lightly Toasted palette kost €7,99

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Bibi
  15 november 2015 at 22:18

  Ziet er goed uit, en dat voor zo’n prijs! Mooie look heb je gemaakt!

 2. Reply
  Danique
  12 november 2015 at 23:08

  Mooie foto’s, leuke look!

  1. Reply
   Irina
   12 november 2015 at 23:57

   Dankje meis <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.