W7 Hollywood Bronze & Glow

12 mei 2016 2 Comments

W7 Hollywood Bronze & Glow

Jullie konden in mijn grote make-up shoplog van laatst al zien dat ik het W7 Hollywood Bronze & Glow palette had gekocht. Over dit palette hoor ik zo veel goede verhalen dat ik het zelf ook maar al te graag wilde uitproberen; want een budget bronzer en higlighter duo is altijd goed toch?

4 W7 Hollywood Bronze & Glow

Het palette voelt heel erg stevig aan, heeft aan de binnenkant een spiegel en de poeders zelf hebben ook en mooi patroon in zich. Het patroon heeft wel iets weg van de stralen van een spotlight, wat net als de sterren op de buitenkant van de verpakking natuurlijk weer aansluit bij het Hollywood thema. Heel erg leuk vormgegeven!

W7 Hollywood Bronze & Glow

Toen ik de poeders swatchte snapte ik meteen waarom iedereen zo enthousiast is over dit palette: wat een prachtige kleuren. Het pigment van de bronzer en highlighter is ook nog eens heel erg goed en de kleuren spreken me heel erg aan.

W7 Hollywood Bronze & Glow

W7 Hollywood Bronze & Glow

Op de eerste foto kun je de bronzer goed zien zitten en op de tweede juist de higlighter. Zoals je ziet geven ze een heel erg mooi, maar ook wel natuurlijk effect. De poeders laten zich goed opbouwen, maar ook blenden gaat heel erg gemakkelijk.

Ik ben zelf echt heel erg enthousiast over dit palette, en snap dan ook de hele hype rondom het product volledig. Ben jij nog op zoek naar een mooie budget bronzer en/of higlighter? Dan zou ik deze zeker overwegen!

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette kost €5,99

2 Comments

 • Joanne 12 mei 2016 at 22:06

  Mooi! Vooral de highlighter 🙂

 • Mariska 12 mei 2016 at 09:11

  Erg mooi setje! Ook de verpakking. Goed te zien 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×