Beauty

W7 Hollywood Bronze & Glow

W7 Hollywood Bronze & Glow

Jullie konden in mijn grote make-up shoplog van laatst al zien dat ik het W7 Hollywood Bronze & Glow palette had gekocht. Over dit palette hoor ik zo veel goede verhalen dat ik het zelf ook maar al te graag wilde uitproberen; want een budget bronzer en higlighter duo is altijd goed toch?

4 W7 Hollywood Bronze & Glow

Het palette voelt heel erg stevig aan, heeft aan de binnenkant een spiegel en de poeders zelf hebben ook en mooi patroon in zich. Het patroon heeft wel iets weg van de stralen van een spotlight, wat net als de sterren op de buitenkant van de verpakking natuurlijk weer aansluit bij het Hollywood thema. Heel erg leuk vormgegeven!

W7 Hollywood Bronze & Glow

Toen ik de poeders swatchte snapte ik meteen waarom iedereen zo enthousiast is over dit palette: wat een prachtige kleuren. Het pigment van de bronzer en highlighter is ook nog eens heel erg goed en de kleuren spreken me heel erg aan.

W7 Hollywood Bronze & Glow

W7 Hollywood Bronze & Glow

Op de eerste foto kun je de bronzer goed zien zitten en op de tweede juist de higlighter. Zoals je ziet geven ze een heel erg mooi, maar ook wel natuurlijk effect. De poeders laten zich goed opbouwen, maar ook blenden gaat heel erg gemakkelijk.

Ik ben zelf echt heel erg enthousiast over dit palette, en snap dan ook de hele hype rondom het product volledig. Ben jij nog op zoek naar een mooie budget bronzer en/of higlighter? Dan zou ik deze zeker overwegen!

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette kost €5,99

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Joanne
  12 mei 2016 at 22:06

  Mooi! Vooral de highlighter πŸ™‚
  Joanne onlangs geplaatst…Check MatesMy Profile

 2. Reply
  Mariska
  12 mei 2016 at 09:11

  Erg mooi setje! Ook de verpakking. Goed te zien πŸ™‚
  Mariska onlangs geplaatst…Super makkelijke ooglookMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.