W7 adventskalender 2019 unboxing

W7 adventskalender 2019 unboxing

27 oktober 2019 1 Comment

Dacht je dat de adventskalender unboxing video’s inmiddels wel klaar waren? Dan heb je fout gedacht! Er druppelen nog altijd nieuwe kalenders binnen en ik laat je graag zo veel mogelijk budget varianten zien. Vandaag is het dan ook tijd voor de W7 adventskalender voor 2019. Deze kalender shop je voor maar €19,95, maar is hij ook de moeite waard? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 28 oktober 2019 at 17:42

  Het lijkt wel het jaar van de adventskalenders; ik zie ze nu echt overal, allerlei merken en verschillende producten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×