Vriendschap break-ups & omgaan met spanning // REAL TALK #20

Vriendschap break-ups & omgaan met spanning // REAL TALK #20

17 mei 2022 No Comments

Het is tijd voor alweer de 20ste aflevering van Real Talk: de serie waarin ik al jullie vragen rondom zelfliefde, mentale gezondheid en lichaamsacceptatie beantwoord. Ook vandaag heb ik het weer over belangrijke onderwerpen zoals vriendschap break-ups, omgaan met spanning (in de wereld), hoe je omgaat met mensen die commentaar hebben op jouw lichaam en meer. En als verrassing voor deze 20ste aflevering heb ik ook nog een winactie voor je: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×