Vrienden maken & Eerste keer O jaa // Sims 4 #3

24 september 2017 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe Sims 4 aflevering! Ik nam deze aflevering alweer een tijdje terug op, maar had nog niet de tijd gehad om hem voor jullie te bewerken. Gisteren besloot ik hier de tijd voor te nemen dus jullie kunnen genieten van een extra lange Sims 4 aflevering (23 minuten!). We gaan op pad voor ons werk, maken vrienden en duiken voor het eerst het bed in met een andere sim: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×