Voor jezelf zorgen in een drukke periode // REAL TALK #17

Voor jezelf zorgen in een drukke periode // REAL TALK #17

17 november 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor de allerlaatste Real Talk aflevering van 2021, gezien er volgende maand alleen Vlogmas vlogs online zullen gaan komen! Vandaag beantwoord ik dan ook nog al jullie ingestuurde vragen rondom Body Positivity, zelfliefde en mentale gezondheid. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×