Vlog – Achter de schermen van Ordinary Odd

6 juli 2016 4 Comments

Vlog - Achter de schermen van Ordinary Odd

Afgelopen vrijdag had ik de hele dag vrijgemaakt om aan Ordinary Odd te werken. Ik testte een aantal producten, filmde de shoplog van afgelopen zondag en ruimde daarnaast mijn kamer op. Het leek me leuk om jullie mee te nemen achter de schermen en te laten zien hoe ik nu eigenlijk aan mijn blog en YouTube kanaal werk. In deze vlog laat ik je dat zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Review Essence LE Lights of Oriënt collectie – hier –

4 Comments

 • Hilde 6 juli 2016 at 13:36

  Wat een mega kast heb je!! moet mijn dochter niet zien…haha

  • Irina 6 juli 2016 at 14:24

   Haha, het voordeel van een vader die goed kan klussen!

 • Babs 6 juli 2016 at 10:43

  Wat een lekkere ‘kledingkast’ heb je. Leuk om te zien wat je allemaal doet op zo een dag (ik moet ook nodig weer alles opruimen ;))

  • Irina 6 juli 2016 at 10:44

   Ja ik ben er ook echt super blij mee! Mijn vader heeft hem zelf gemaakt ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×