Travel, Video

VLOG – Santorini 2016

VLOG - Santorini 2016

Daar is hij dan eindelijk: mijn Santorini vlog. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik vorige maand 2 weken op vakantie geweest naar het Griekse eiland Santorini en daar heb ik natuurlijk voor jullie gevlogd. Ik vind het zelf een hele leuke video geworden, die ik ook heel erg leuk vind om zelf later nog eens terug te kijken. Hopelijk vinden jullie hem net zo leuk als dat ik mijn vakantie vond: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Kim
  10 juni 2016 at 20:29

  Wauw, dit staat echt nog op mijn lijstje. Wat ziet het er mooi uit! Leuke dingen hebben jullie ook gedaan!
  Kim onlangs geplaatst…Vijf boeken uitgelezenMy Profile

 2. Reply
  Ria
  5 juni 2016 at 12:28

  Leuk Vlog Irina!

  Jullie hebben leuke tochten gemaakt! Dank dat je het op deze manier aan ons laat zien.

  Van mij persoonlijk mag je iets minder snel met de camera draaien als je een uitzicht laat zien, mijn maag werd er een beetje wiebelig van

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.