VLOG – Ontspannen dagje: Brownie & bloggen

3 februari 2016 No Comments

Vlog

Het is tijd voor mijn eerste dagelijkse vlog van deze week! Maandag had ik een ontspannen dagje: ik begon de dag bij Brownie en heb daarna rustig aan wat aan mijn blog en youtube kanaal gewerkt. Niet de meest bijzondere dag: maar hè het blijft vakantie!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×