VLOG | Nieuwe camera, Brownie & Bloggen

8 november 2015 2 Comments

PicMonkey Collage

Afgelopen week kwam mijn nieuwe vlogcamera binnen en natuurlijk kon ik het niet laten om die meteen uit te proberen. Daarom besloot ik afgelopen vrijdag om mijn dag te vloggen. Ik neem jullie mee naar de manege, en laat jullie Brownie zien, vertel over de open dag van Hogeschool Utrecht en ik ben bezig met mijn blog.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

2 Comments

 • Emma 8 november 2015 at 14:15

  Leuke video! Ook goede kwaliteit! 🙂

 • Joelle 8 november 2015 at 12:30

  Leuke vlog! En wat rot van je paard, gelukkig gaat het nu beter ! Ik vind het echt leuk om zo een ‘kijkje’ te nemen in je leven 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×