VLOG – Naar Harry Potter The Exhibition

19 februari 2017 10 Comments

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn moeder spontaan een dagje naar Utrecht. Hier is op het moment Harry Potter The Exhibition te vinden, en als echte Potterhead moest ik deze natuurlijk zien. Alle costuums en rekwisieten uit de films zijn hier te bewonderen en zelfs de echte sorteerhoed is er. Ik heb een hele leuke dag gehad en heb alles voor jullie vastgelegd in deze vlog: veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

10 Comments

 • Teddy 19 februari 2017 at 14:18

  Wat leuk! Ik ben er zelf ook afgelopen weekend geweest! Vond het heel tof om te zien, alleen had ik wel verwacht dat ik er langer rond zou lopen

  • Irina 19 februari 2017 at 14:32

   Ik vond het zelf ook echt heel tof! Wel erg duur, maarja dat was te verwachten.

 • Ria 19 februari 2017 at 12:21

  Prima gelukt hoor, de beelden…

  • Irina 19 februari 2017 at 14:32

   Dankjewel!

 • Robin 19 februari 2017 at 10:42

  Ik ben al in Brussel naar de HP expo geweest. Jammer dat het best duur is anders had ik graag nog een keer gegaan. Om alles te zien en de details waren zo vet.

  • Irina 19 februari 2017 at 11:22

   Ja het is echt heel erg tof! Maar inderdaad wel erg duur…

 • Lonneke 19 februari 2017 at 10:21

  Wat leuk dat je dit vastgelegd hebt. Ik had er wel van gehoord maar wist niet wat je er van kon verwachten. Heel leuk dat alles zo tentoongesteld is. Ik vind Harry potter ook erg leuk die hele sfeer en alles daarbij.

  • Irina 19 februari 2017 at 11:22

   Ja het is echt heel erg leuk om te bezoeken als je gek bent op Harry Potter! Ik heb er echt van genoten ^^

 • Bianca Schrijft 19 februari 2017 at 10:14

  De expo moet en zal ik gewoon mee pakken. Ik ben ook zo’n potterhead! Wel jammer dat de giftshop zo duur is, maar dat had ik al op meerdere plekken gelezen.

  • Irina 19 februari 2017 at 11:23

   Ja zeker doen! Het is inderdaad allemaal wel erg duur, maar toch wel erg tof om gezien te hebben ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×