VLOG – Filmen met Joyce & BlogTube Party

23 oktober 2016 No Comments

VLOG - Filmen met Joyce & BlogTube Party

Afgelopen dinsdag had ik een ontzettend leuk dagje gepland: Joyce kwam langs om samen video’s op te nemen voor allebei onze kanalen en ’s avonds ging ik samen met haar en Samantha naar een feestje met allemaal andere bloggers en YouTubers. Het was ontzettend gezellig om allemaal andere bloggers te ontmoeten: zeker voor herhaling vatbaar. In deze vlog laat ik je mijn dag zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×