VLOG – Fietsen met windkracht 6 & bloggen

4 februari 2016 No Comments

vlog

De tweede dagelijkse vlog staat weer online! Dinsdag fietste ik heel wat heen en weer door windkracht 6 om Brownie te verzorgen, een medicijn voor mijn oudste kat op te halen en naar de Action te gaan. Daarnaast filmde ik een Action Shoplog en was lekker productief voor mijn blog! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×