VLOG | Dagje bloggen

11 juni 2015 No Comments

vlog dagje bloggen

Vandaag heb ik mijn allereerste vlog voor jullie! Ik besloot afgelopen dinsdag om een dagje te vloggen voor jullie. Ik was vrij van werk, hoefde niet naar mijn paard en besloot om een dagje te gaan bloggen. Laat vooral weten of jullie dit vaker willen zien en natuurlijk tips e.d.! Ik merk toch dat vloggen lastiger is dan dat ik had verwacht.

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×