VLOG – Brownies bakken

8 februari 2016 1 Comment

vlog

Afgelopen zaterdag was het tijd voor mijn wekelijkse paardrijles. Ik heb het hele uur lang doorgezeten, waardoor ik met spierpijn in mijn buik terug kwam. Daarna werkte ik even aan mijn blog om vervolgens de beloofde brownies te gaan bakken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Klik hier voor het recept van de brownies

1 Comment

 • Melissa 8 februari 2016 at 23:03

  Jammie! Ziet er goed uit!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×