Persoonlijk, Video

VLOG – Bloggen, blauwe plek & Apassionata

PicMonkey Collage

Vandaag heb ik een extra video voor jullie; en dan wel een vlog van 2 vrije dagen! Ik was 1 dag druk in de weer voor mijn blog en youtube kanaal; en de tweede dag stond in het teken van paarden. Ik ging naar mijn paard; liep een flinke blauwe plek op en ging s’ avonds naar de paardenshow Apassionata. Kortom: een leuk weekeind.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Robin
  26 november 2015 at 15:28

  Ik ben voor het veranderen van je header! Weer een leuke video?

 2. Reply
  Joelle
  25 november 2015 at 14:24

  Weer leuk om te zien! En een roomtour filmpje lijkt me ook erg leuk, ik zie je kamer altijd op de achtergrond, en hij ziet er zo vrolijk uit! Ik ben benieuwd πŸ™‚

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.