VLOG – Bloggen, blauwe plek & Apassionata

25 november 2015 2 Comments

PicMonkey Collage

Vandaag heb ik een extra video voor jullie; en dan wel een vlog van 2 vrije dagen! Ik was 1 dag druk in de weer voor mijn blog en youtube kanaal; en de tweede dag stond in het teken van paarden. Ik ging naar mijn paard; liep een flinke blauwe plek op en ging s’ avonds naar de paardenshow Apassionata. Kortom: een leuk weekeind.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

2 Comments

 • Robin 26 november 2015 at 15:28

  Ik ben voor het veranderen van je header! Weer een leuke video?

 • Joelle 25 november 2015 at 14:24

  Weer leuk om te zien! En een roomtour filmpje lijkt me ook erg leuk, ik zie je kamer altijd op de achtergrond, en hij ziet er zo vrolijk uit! Ik ben benieuwd 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×