VLOG – Blog en youtube dagje

7 februari 2016 No Comments

vlog

De vlog van vrijdag alweer! Ik had een blog en youtube dagje waarin ik de Valentijns video opnam, maar ook mijn allereerste Plan With Me video (komt a.s. dinsdag online). Daarnaast schreef ik nog een paar artikelen en testte een aantal producten uit voor reviews. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×