VLOG – Afspreken met Danique

9 februari 2016 No Comments

vlog

Alweer de allerlaatste dagelijkse vlog! Afgelopen zondag kwam mijn lieve vriendinnetje Danique langs, en hadden we een hele gezellige middag en avond. We kletsten bij, keken een filmpje en ze bleef gezellig eten. Daarnaast deed ik ook nog een aantal dingen voor mijn blog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×