VLOG – Afspreken met Danique

9 februari 2016 No Comments

vlog

Alweer de allerlaatste dagelijkse vlog! Afgelopen zondag kwam mijn lieve vriendinnetje Danique langs, en hadden we een hele gezellige middag en avond. We kletsten bij, keken een filmpje en ze bleef gezellig eten. Daarnaast deed ik ook nog een aantal dingen voor mijn blog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×