VLOG – Mijn 20ste Verjaardag

12 juni 2016 No Comments

VLOG - Mijn 20ste Verjaardag

Zoals jullie misschien wel weten werd ik afgelopen dinsdag (7 juni) alweer 20! Ik had jullie gevraagd op Twitter of het jullie leuk leek als ik die dag zou gaan vloggen en daar kreeg ik massaal enthousiaste reacties op. Ik ging die dag naar Brownie, las een boek, zat lekker in de zon en als klap op de vuurpijl ging ik uit eten (en werd er staand op de banken voor me gezongen in het restaurant!!). Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

VIDEO : Happy Birthday Irina – hier – 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×