Persoonlijk, Video

VLOG – Mijn 20ste Verjaardag

VLOG - Mijn 20ste Verjaardag

Zoals jullie misschien wel weten werd ik afgelopen dinsdag (7 juni) alweer 20! Ik had jullie gevraagd op Twitter of het jullie leuk leek als ik die dag zou gaan vloggen en daar kreeg ik massaal enthousiaste reacties op. Ik ging die dag naar Brownie, las een boek, zat lekker in de zon en als klap op de vuurpijl ging ik uit eten (en werd er staand op de banken voor me gezongen in het restaurant!!). Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

VIDEO : Happy Birthday Irina – hier – 

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.