VIP tour LUSH kerstcollectie & afscheid nemen // WEEKVLOG #40

VIP tour LUSH kerstcollectie & afscheid nemen // WEEKVLOG #40

14 oktober 2019 1 Comment

Het is maandag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe weekvlog. Deze week zat vol met emoties. Zo mocht ik op maandag langs komen bij de LUSH om hier een persoonlijke tour te krijgen van de kerstcollectie: mega gaaf! Natuurlijk neem ik jullie daarin mee. Helaas zit er ook minder leuk nieuws in deze vlog: op woensdag moest ik namelijk met pijn in mijn hart besluiten om mijn oudste kat Roosje in te laten slapen. In de weekvlog vertel ik je er meer over.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 16 oktober 2019 at 10:43

  Oh wat sneu voor je! Ik kan me echt totaal niet voorstellen hoe het zou moeten zijn. De rest van de vlog vind ik daarentegen wel heerlijk om te zien en super leuk! Wat een heerlijke producten ook van de Lush collectie!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 41 – Groeien met Pinterest, home alone & Joker!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×