Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

17 maart 2021 No Comments

Vandaag is het weer tijd voor een shoplog, maar dan wel net even anders dan je van mij gewend bent. Ik ging namelijk tweedehands kleding shoppen online: op Vinted. Vandaag dan ook een Vinted shoplog waarin ik je al mijn ‘nieuwe’ items laat zien, mijn eerste reactie geef en alles voor het eerst pas. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×