Vinted shoplog // tweedehands kleding shoppen online

9 april 2023 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een Vinted shoplog! De laatste was alweer een hele tijd geleden, en ik had wel weer eens zin om online op zoek te gaan naar mooie tweedehands pareltjes. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal kocht, waaronder hele toffe lente items, maar helaas ook een miskoop. Verder geef ik je nog wat tips om mooie items te kunnen vinden tussen alles wat online staat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×