Vinted shoplog // tweedehands kleding shoppen online

Vinted shoplog // tweedehands kleding shoppen online

10 juni 2022 No Comments

Het is weer eens tijd voor een Vinted shoplog! Ik heb in deze video een heleboel pakketjes die ik in de afgelopen maanden heb besteld samengevoegd, waarbij ik je meeneem tijdens het uitpakken en natuurlijk passen van alle items. Tweedehands kleding shoppen online: I love it. Heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×