Vinted shoplog // tweedehands kleding shoppen online

Vinted shoplog // tweedehands kleding shoppen online

14 februari 2022 No Comments

Ik besloot weer eens wat items te bestellen via Vinted, waarbij ik een aantal echte pareltjes wist te vinden. Van een geweldige prinsessenjurk, mooie rokken, (crop)tops en blouses en zelfs een toffe jumpsuit. Er komt weer van alles voorbij vandaag. Ik neem je mee in mijn tweedehands kleding shoptripje online: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×