Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

8 oktober 2021 No Comments

Het is weer tijd voor een Vinted shoplog! Ik bestelde in de loop van de afgelopen weken meerdere toffe tweedehands items voor deze herfst die ik je in deze video allemaal laat zien. Van toffe truien, een mooie jurk en prachtige blouses: er zitten weer echte parels tussen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×