Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

Vinted shoplog // Tweedehands kleding shoppen online

3 september 2021 No Comments

Een tijdje terug besloot ik op een regenachtige zondag weer eens een kijkje te nemen op Vinted, waarna er een heleboel pakketjes met toffe tweedehands items binnen kwamen. Ik bestelde alvast een aantal toffe (kleurrijke) items voor de herfst, maar ook nog wat toffe zomerse tops. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×