Vero Moda x Joann van den Herik shoplog // SHOP OR FLOP

17 januari 2023 No Comments

I’m back! Na twee weken vrij te hebben genomen na Vlogmas ben ik weer terug met nieuwe video’s! Ik trap vandaag direct af met een aflevering van Shop or Flop waar ik zelf enorm enthousiast over ben: ik test namelijk de nieuwe Vero Moda x Joann van den Herik collectie uit. De items zijn lekker kleurrijk, vrolijk en verkrijgbaar in maat 34 t/m 56. Ik test voor je of het je geld waard is: heel veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×